Moermond 57, 3334 CL Zwijndrecht
info@lunenhof.nl

De Lunenhof in de krant! Heb jij ons ook gespot?

De Lunenhof in de krant! Heb jij ons ook gespot?

Stichting ‘De Lunenhof’ stond in de krant! In de afgelopen paar weken is er een tweetal advertenties in de lokale Zwijndrechtse krant ‘De Brug’ verschenen. Onze kleurige advertenties vielen goed op tussen alle andere koppen.

Het doel van de advertenties was om de mensen op de hoogte te brengen van onze stichting. Zo viel er onder andere te lezen wie wij zijn en waar we ons voor inzetten:

“Stichting ‘De Lunenhof’ is een veilige en gastvrije ontmoetingsplek waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking samenkomen om deel te nemen aan diverse activiteiten en om vriendschappen op te bouwen.

De stichting is door een aantal zeer gedreven Zwijndrechtenaren in 1994 opgericht. Het bestuur bestaat uit 5 leden en een groot aantal vrijwilligers is actief bij de begeleiding en ondersteuning van de projecten en activiteiten.”

De verschillende activiteiten voor de cliënten werden ook uitgelicht. Wij zijn trots dat we al jaren zeer geslaagde bingo- en discoavonden organiseren voor onze cliënten. Ook de computer- en filmavonden zijn een groot succes. De maandelijks georganiseerde boekenmarkt werd nog even apart aangehaald:

“Elke eerste zaterdag van de maand is er een tweedehands boekenverkoop in het gebouw van ‘De Lunenhof’ aan de Moermond 57, Zwijndrecht. Voor een euro per boek heeft u weer uren leesplezier! De markt is voor iedereen toegankelijk en de opbrengsten worden besteed aan het organiseren van de activiteiten voor onze cliënten.”

Zoals te lezen was, draait onze organisatie volledig op vrijwilligers. Wij zijn trots en dankbaar voor hun inzet. Om te zorgen dat wij deze mooie activiteiten in de toekomst kunnen blijven organiseren, hebben wij ook een oproep voor nieuwe vrijwilligers geplaatst. Dus mocht jij op zoek zijn naar een zinvolle en verrijkende manier om je vrije tijd door te brengen, of wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team dat mensen helpt om zich gewaardeerd en verbonden te voelen, dan ontvangen we jou met open armen!

En lijkt het jou leuk om ook deel te nemen aan onze activiteiten, of kom jij al geregeld en heb je misschien vrienden of vriendinnen die het ook wel leuk zouden vinden, kom dan gewoon gezellig een keer (samen) langs! Want zoals het oude gezegde zegt: des te meer zielen, des te meer vreugd, en daar zijn wij het helemaal mee eens!

Eerstvolgende activiteiten:

5 oktober 2024 – Boekenmarkt

10 oktober 2024 – Computer- / Filmavond

12 oktober 2024 – Disco-avond

17 oktober 2024 – Bingo-avond

Blijf op de hoogte:

Website: www.lunenhof.nl

Instagram: www.instagram.com/stichting_de_lunenhof

Facebook: www.facebook.com/stichting.lunenhof

Voor meer informatie of vragen, mail naar info@lunenhof.nl

Geschreven door: Inge

19 september 2024

Copyright: De Lunenhof

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *